Thursday, January 11, 2007

skAPskattepartiet

Vyrde Lesar.

I er det eiendommer til salgs. Siden ingen boligspekulanter er intrisert, så er de litt dyre.

SkAPskattepartiet er igjen frampå. Nå skal du betale extraskatt om du vil kjøre over elva. Arbeiderpartiet ser det som essensiellt at folk i de sentrale strøk betaler ekstraskatt for å kjøre barna i barnehagen, betaler ekstraskatt for å komme seg på skolen og betaler ekstraskatt for å handle i varehuset på Sandtorget. Om kommunen ikke har råd til å pusse opp Særpebruæ, så foreslår jeg at de SELGER den indrefilettomta de har tenkt å gi bort til noen boligspekulanter. Stadiontomta. En budrunde vil bringe inn mellom 200 og 500 millioner kroner (og da tenker jeg på EKTE budrunde), og da vil man ha penger både til bruoppussing og biblioteksatsing. Makan til tullinger : GI BORT FELLESSKAPETS MIDLER !! Hva er det egentlig som foregår her ? Jo! Lytt på fosseduren og gjett.

"Sentrale strøk skal flåes" er, forblir og kommer alltid til å være den eneste løsningen Arbeiderpartiet har på problemene med den nedslitte norske veiinfrastrukturen. Omtrent siden krigen har Arbeiderpartiet sittet ved kongens bord og delt ut smfunnssløsende veiprosjekter etter prinsippet : "Det er vår tur nå". Og da blir det mye pæng (ikke på bok) men rett i dass. Dette skal alså de sentrale strøk nå straffes for, de sentrale strøk skal straffes for en politikk som har gjort at vi ligger 40-50 år etter Sverige på veiinfrastruktur (men vi har mange bruer til fraflyttede øyer). Det ser for øvrig ut til at noen er stolte av å få gjort noe med dødsveien, E6, gjennom Østfold. Det bør man ikke være, man burde skamme seg, man handlet kun når veien var så full av blod at man brakk seg når man tok sjangsen på å kjøre der. Den er bygget mange hundre døde for sent.

Sarpsborg-bygg-om-til-villa-kommune sparer forøvrig mange penger på å ikke gi de som bare er kjærringær og sånnt (8 eller 9,1 eller 11 eller 17,8% stilling) mulighet til et skikkelig levebrød. De som bare er kjærringær og sånnt er som kjent ikke kællær. Den eneste grunnen til den kjønnsdiskriminerende praksisen kommunen driver med er nemlig å spare penger. De sparer penger på overtid. For overtid, nei den skal være forbeholdt kællær den. Jenter ! Det er snart valg !! Stryk og kumuler !!! "Frihet, likhet og solidaritet er arbeiderbevegelsens grunnverdier", står ØVERST på Sarpsborg Arbeiderparti sitt program. Men det er vel bare tull det også ?

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls