Wednesday, January 03, 2007

Rødgrønne monopol og pølsevev.

Vyrde Lesar.

I er det ihvertfall noen som innrømmer at luftslott ER luftslott.

En politiker trekker sine gjenstander fra nettet, de er Hitler-effekter. Sjøl kjøpte jeg en klokke på Fretex, med bilde av Haakon7 der viserne skulle stå. Ved nærmere ettersyn viste det seg å være en klokke som nok er en Hitler-effekt. Klokka er en nazi-ørn egentlig og har nok prydet en NS-stue.

Da gjelder det å finne politikere som har hyllet Pol Pot, Stalin, DDR .. Og her er mulighetene store for full pott, både i regjering, på Storting, i LO og til og med i Sarpsborg.

Og Posten (som den RødGrønne regjering har gitt monopol på brev under 50g):

Tirsdag skulle det norskeide postselskapet CityMail begynne å fordele brevpost til danskene, men på premieredagen kunne Citymails bud bare nå rundt 600.000 husstander.
Målet var at de svart- og gulkledde budene skulle nå fram til 1 million husstander i København og resten av regionen mellom Gilleleje, Roskilde og Køge nordøst på Sjælland. CityMail har imidlertid hatt problemer med å skaffe seg kontorer, meldte nettstedet epn.dk.
Bare ved 14 av de 28 nødvendige kontorene var driften i gang, og budene hadde bare noen få tusen brev med seg da de gikk ut på gaten tirsdag, opplyste direktør Jarle Trandokken. Han spådde at de øvrige vil være på plass i løpet av tre til fire måneder.
Tilfreds
– Vi øker vårt volum fra dag til dag. I en startfase vil det alltid være nødvendig med fininnstillinger, og vi har det volumet vi ønsket å ha, sa Trandokken som dermed erklærte seg tilfreds med den norske postdebuten i Danmark.
Det statlige postverket Post Danmark opplyste på sin side at det ikke har mottatt oppsigelse fra noen av sine store kunder. Posten Norge kjøpte i 2002 det svenske selskapet CityMail, som ble etablert i 1991. Og det er da posten (monopol i Norge på berv under 50g) som konkurrerer i Danmark !! Tiltredes.

Nytt avisrom. Nå kan man STÅ og lese aviser i kulturkommunen.



Roger Larsen.

ps : Du kommer til å måtte betale for januar og februar TO ganger. Du har alså 24 pølser. Du betaler for tolv, og spiser en hver måned fra og med mars tilogmed februar. Så får du en ny regning på de pølsene du har spist i januar og februar + 10 pølser til. Har du da betalt TO ganger for de pølsene du har spist i januar og februar ?

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls