Saturday, January 13, 2007

UNIVERSENES skaper.

Vyrde Lesar.

I tar man endlig rotta på de store forbryterne. Tenke seg til : selge AGNSILD.

Og den ufeilbarlige Gudinne, Jesusa, Stalenine, Maoa, Store Mor og vår alles allvitende Store Sol, solsystemets og galaksens ufeilbarlige Ånd og Universetes rettleder, Gerd Liv, har steget ned til Skravlan og påpekt at hun er : den ufeilbarlige Gudinne, Jesusa, Stalenine, Maoa, Store Mor og vår alles allvitende Store Sol, solsystemets og galaksens ufeilbarlige Ånd og Universtes rettleder. Hun kan alt. Hun vet alt. Hun ER alt og hun tar aldri feil.

Hun står over Norges Lover og hun lover all opposisjon, alle som ikke viser den fullstendige underkastelse (JENS !!! DEKK !!), alle som ikke er med på trixemixeriet med jobbsøk via AP (Martin : instruer Jonas Gahr øieblikkelig til å hoste opp en UD jobb !!), hun lover disse vanære, øyeblikkelig destruksjon, utstøting, offentlig utskjelling og offentlig uthenging. De som tenker selv er MONSTRE som uLOvlig sier sin mening, UTTRYKKER SELVSTENDIGE TANKER I ORD OG PÅ PAPIR (man skulle nesten tro at de ikke hadde hørt om den perfekte Sovjetstat), de er idioter som tror de vet bedre enn den ufeilbarlige Gudinne, Jesusa, Staline, Maoa, Store Mor og vår alles allvitende Store Sol, solsystemets og galaksens ufeilbarlige Ånd og Universtes rettleder.

Pusekatter er kanskje ikke det værste her i verden ?

Roger Larsen.

PS : 80 % av de kommunale vannverk var alså drevet uforsvarlig.
PSS : 50 % av misligheter som blir avslørt blandt kommuneansatte og folkevalgte anmeldes ikke. Det skulle vært morro å visst hvem som STYRER disse kommunene !

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls