Wednesday, April 19, 2006

Sentrum Geriatric eller Sentrum Campus ?

Vyrde Lesar.

I skal man ikke lenger legge Høiskolen på et jorde, men skal legge hele Campusen dit ! Herregud hvor lite de skjønner. Hvor lite de vet om utdanning og hvor lite de vet om lærerkrefter, studenter og ungdom. De burde bli med meg en tur til Bergen, for å få opp øya!

Vi har bibliotekproblemer i Sarpsborg. Og i stedet for å bestemme seg for noe, bestemmer politikerne seg for å la det skure og gå. Dagens bibliotekstruktur medfører at man aldri vet når bibliotekene er åpne, hvor man finner hvilke tidsskrift, dobbeltinnkjøp av bøker, dobbeltarbeid av ansatte, dobbelt ditt og dobbelt datt, tull, surr og mas.

Skal man fortsette å la det skure å gå, eller skal man la det nye biblioteket, som legges i Østre bydel, bli en del av Campus Borg? Med skoler, cafeer, kinoer, bibliotek, friluftsauditorie, auditorie maximum .... alt som trengs for å redde sarpsborg sentrum fra å bli Sentrum Geriatric ..

Vi er på vei mot Pengsjonistsentrum med en getto i Østre. Er det virkelig slik vi vil ha det?

Roger Larsen

Ps: carl Ivar Hagen er i Spania og Siv Jensen bruker bil og trener betalt av partiet. Hvem var det Arbeiderpartiet brukte igjen? Jo, en medieviter fra Bergen som anbefalte smusskasting som politisk verktøy. Det er omtrent like langt til Spania som til Italia, der en av AP-s avgåtte representanter bodde et år på skattebetalernes regning og Hornslien ... han bodde visstnok i London, og Statsministeren ... visste han ingenting om jukset i AUF og inhalerte han eller ikke ... makan til tøv

2 comments:

Anonymous said...

De har hvertfall forstått at det må et campus til..

Jeg har tro på denne løsningen hvis det kan bygges en stor teknologisk næringspark der også.

Det må være såpass mange mennesker der at det kan gi et fullverdig campus.

Er det mulig de ønsker å putte HIØ sammen med sykehuset? Da er de garantert 3000 ansatte innenfor noen hundre meter.

Roger Larsen said...

Campus, ja, men det satt langt inne.

Ordførern bør bli med meg til Bergen, ikke dre meed Steinar til USA. Da vil han skjønne(?) hva som foregår?

Sykehuset ... njaaa ... det er jo realister de skal utdanne, ingeniører, men hvem vet. Kommer det noe sykehus da? Ikkenok med at APs-sykehussylvia kommer fra indre strøk, nå snakkes det jo om en mangedobling av trafikken på Rygge Flyplass. Rett under innflyvningen ligger jo sykehuset.

Skal man satse på utdanningsindustri, så MÅ man havne på Sentrum (etter min mening). Da kan man også redde Sarpsborg Sentrum fra forfall og det som værre er!

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls