Wednesday, April 12, 2006

veier, bompengeboder og skjermbrett.

Vyrde Lesar.

I snakker noen om politisk rot. ROT ? Er ikke dette den politiske hverdag da ? Løgn, omgåelser, fortielser... Vi er best og de gjorde i fjor ...

Men selv politikere på tinget har innsett galskapen i veiødeleggelsene. Mens pengene går til bompengeboder på Svinesund renner nå store deler av veinettet vekk. Ikke fordi det er dårlig i utgangspunktet, men fordi vedlikehold er totalt fraværende.

Og på sykehjemmene ligger nasjonsbyggerne bak skjermbrett.

Roger Larsen

Ps. Vi i LO kan da ikke be kommunen om hjelp til å rehabilitere Folkets Hus. Her i Sarpsborg er vi så mange orrganisserte at denne oppussinga tar vi i LO på egen hånd. Vi er ikke så smålige at vi tigger penger av kommunen til noe sånnt !! Eller ....

Pss. Dagsavisen melder at høye strømpriser er bra, da eierne (ofte kommuner) får skyhøye inntekter til å dele ut til de som ikke greier å betale strømmen? Hm ?!

Psss. Dagsavisen melder videre at det franske folket VANT da regjeringen trakk den nye arbeidsloven. Vant ? Er det å vinne når fransk industri forsvinner ut av landet til Øst-Europa og Asia pga rigide franske arbeidlover. Eller når folk med penger flytter ut av landet pga skyhøye skatter.

Sånn kan kun dagsavisen se det!

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls