Tuesday, September 05, 2006

Farvel Lasse.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg fortsetter pjattet. Men jeg har skrevet brev til kommunen:

Hei.

Betyr dette at barn snart skal få skolegården, for eksempel på Kurland BARNESKOLE, for seg selv ? Eller skal den livsfarlige biltrafikken som i dag foregår i de fleste skolegårdene på kveldene, fortsette ?

Vi nekter våre barn å leke i skolegården, da det er et sted de føler seg trygge. Men det er de jo ikke, da skolegårdene om kveldene er rallykrossbaner og parkeringsplasser for VOKSENE med biler. Og da er det bedre at barna leker i veien, for den VET de er farlig,

Eller ?

Roger Larsen
Jutulveien 46
1709 Sarpsborg

********************************

Fra Johnny Banan til the Aller Værste med saltpastiller : Du var en musikalsk fargeklatt Lasse, og dette bildet fikk jeg på avslutningskonserten deres som minne om at dere fikk lov til å spille så lenge dere ville (og hva annet kunne jeg gjort, det hadde blitt opptøyer om jeg hadde stoppet dere kl 2400. Ja restaurantene stengte 2400 den gangen, og serveringa en halvtime før. Og vi hadde det bedre alle sammen. Opptøyene hadde nok Bætty ledet an i : dere var jo (spesiellt) Bergenspunkernes band. God tur til de musikalske jaktmarker og hils kjæresten din fra meg)



Tilogmed autografer da gett !!

Roger Larsen Posted by Picasa

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls