Monday, September 25, 2006

Gulrotgreier

Vyrde Lesar.

I

Fra Dagens Næringsliv (som man forøvrig bør lese. når jeg ser folk med Dagbladet og VG under armen så tenker jeg : De der røker sikkert også !)

HURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRA

Knasende million-suksess
Bonde Tor Fuglestein og familien er blitt søkkrike på små gulrøtter.

Fuglestein leier jord fra åtte bønder, har 100 i arbeid og vil selge 3,5 millioner poser Knaskerøtter i år fra den fruktbare Lågendalen nord for Larvik, skriver Dagens Næringsliv.

11 år etter at Tor Fuglestein (55) høstet inn de egenutviklede gulrøttene første gang, peker salgskurvene fortsatt rett oppover.

-Tenk nytt
- For å drive landbruk i Norge må du enten være stor og uten gjeld. Eller du må tenke nytt hele veien, sier han til DN.

Gulrotbonden, kona og trillingdøtrene (19) eier like store andeler av enkeltmannsforetaket - alle er blitt rike. Selv vil han ikke prate om penger.

Formuen svulmer
Regnskapsføreren opplyser imidlertid at omsetningen ifjor var 21 millioner kroner, to millioner kroner mer enn året før. Driftsoverskuddet ble åtte millioner kroner ifjor.

Fuglestein er gjeldfri og hadde i 2004 en formue på 18,8 millioner kroner. Siden har formuen økt med ytterligere noen millioner kroner.

- Vi har alltid drevet med overskudd. Jeg har aldri vært på minussiden eller latsiden. Jeg gjør ikke alt riktig, men jeg gjør det enkelt. Man trenger ikke alltid store summer for å få det til, sier Fuglestein til DN.

HURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRAHURRA

Roger Larsen

Ps : Ikke nok med at barna IKKE får sunn skolelunch (de kunne ihvertfall stoppa den sukra melka med sjokoladesmak), nå har de alså ikke bare gitt "unga våre" på båten, men nå har de kommet fram til at miljøet bør ga samme veien som høna sparker, SurreVirrepartiet vil nå ha forurensende gasskraftverk OG forurensende flyplass på Rygge (men så har de visstnok kjøpt ei strand i Oslo til 100 000 pr meter - ett hundre tusen kroner pr meter).

De har nedlagt forbud mot skoler med disiplin og krav. De gjør diesel (NI2) biler billigere (intet forurenser mer enn dieselpartikkeler), det er ikke lenger slik at hvemsomhelst skal kunne bli lærer (heldigvis) nå har de SKJERPET krava, de vil ødelegge sykelønnsordningen midt i et avtaleår ,de lukker dørene til sine landsmøter, de rike skal få støtte til pelletsovner (som bruker strøm) og varmepemper (i hundretusenkronersklassen) og velgerne rømmer til marxistpartiet RV .... ja..ja...

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls