Thursday, September 21, 2006

Fotballgreier

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg krangles det om fotball, og selvom jeg kun har to lag som mine (Greåker og SFK) så er det kjempemorra at Frekkstad kan sparke fotball. Jeg regner de fleste i styret i dagens SFK som galemattiasser etter at de meia ned aleen som var forlengelsen av kjenshaugveien og la plastikk og gummi på gressmatta. La oss håpe at barna på Kurlandskolen og i barnehagen ikke får problemer med gummien, den fyker overalt her oppe.

Heia Frekstad. Nå gjenstår det bare å kjøpe seg noen flere utenbysspillere så blir man enda bedre. Det er vel bare fotballspillere og hva var det andre igjen ???? Som man kan kjøpe ..

Ellers så har den rødgrønne regjering investert ca 500 millioner (en halv milliard !!!) i rapsolje (11,90 for litern på LIDL) og kreklingsirup og eplemost. De skal visstnok investere 500 millioner til (en halv milliard) i tyttebærsylytetøy og tomater. Småskalamat heter det og er alså bønder som produserer dyrt i små kvanta. De produserer så dyrt at det for ALLTID vil forbli et suppsidiesluk. Så det er ikke olja og laxen vi skal leve av framover, vi skal eksportere sjokoladepudding. Hver arbeidsplass blandt småskalaprodusentene har kostet staten 1,35 millioner (ettusentreunndreogfemti tusenlapper), da er det jo ikke noe rart at den rødgrønne regjering må jobbe hardt for å endre sykelønnsordningen, slik at utslitte sykehjemsansatte og utslitte industriarbeidere peller seg tilbake i jobb, slutter å simulere ryggproblemer (å løfte eldre mennesker er jo ikke engang arbeid, det er et dårlig betalt KALL) og står på til de dauer (eller i det minste blir 70år). Et land fyllt opp av småskalaprodukter er tingen. kan ikke Borregaard gå over til å produsere sprit hjemme hos de ansatte. Hver av de 11000 nyansatte får hvert sin satsdunk og destillasjonsapparat og så går vi i gang dere.

Poiltikk er ikke lenger det umuliges kunst. Politikk har blitt en lekegring for rikmannsbarn, et avansert monopolspill. La oss si det rett ut. Politikk har blitt TULL !!

I en kommune som skriker etter ledige hender vil ikke kommunen ta i mot flyktninger. Hvorfor ikke det. Tror kommunen at flyktninger kommer til Norge for å jobbe eller gå på trygd ?

Jeg mener å huske en alenemor med to barn i Fredrikstad. Om hun bare fikk opphold skulle hun både lære seg norsk og begynne å jobbe. Lære seg norsk ? Hun hadde vært her i TRE år.

Blir man snill av et slikt nærmiljø ?

Posted by Picasa

Roger Larsen

Ps:
Veteranene (eller museumsvokterne som de også kan kalles) vil ha en ny kurs av den rødgrønne regjering. Sett kursen bakover Jens og gi full gass. Kan de ikke bare holde kjeft, sånn som museumsgjenstander gjør. Det er rart at vanlige pensjonister ser framover, mens politiske pensjonister ser bakover. Gunnar Stang harb feks kjøpt seg en sportsbil.

Pss:
Regjeringen setter ned avgiften på de minste bilene ( de som ikke er så sikre) en bil til 135 000 vil bli 13500 kroner billigere. Og så setter de opp prisen på "dyre" biler (de som er sikre) en bil til 400 000 vil bli 40 tusen dyrere. Hmm ... og det er spesielt små biler med liten eller ingen plass til bagasje man setter pris på, feks TOsetern Smart Fortwa. Ja, da blir det flere biler i familien, men det er vel det som kalles miljøvennlig ?

Psss: Senterpartiet har fått laget en spørreundersøkelse :

Meningsmåling.

Under konferansen "Rikdommens dilemma" la KS i går gledesstrålende frem en meningsmåling under tittelen "Ja til høyere skatter". Den er utført av Econ, og fyrte i går opp et hundretall ordførere, rådmenn og byråkrater som ønsker styrking av det offentlige tjenestetilbudet.

Spørsmålet som ble stilt lød:

Jeg er villig til å betale høyere skatter for å sikre at kommunene kan øke kvaliteten i barnehager, skoler og eldreomsorg?

58 prosent av de spurte er helt eller delvis enig. Blant konferansedeltagerne var tilsvarende tall rundt 70 prosent.

72 prosent av de spurte mellom 15-24 år er helt eller delvis enig, 59 prosent av de mellom 25-59 år mens 46 prosent t av de spurte over 60 år er klar for å betale mer skatt.

Seniorøkonom Marit Svensgaard i Econ ga også deltagerne ammunisjon.

- To milliarder kroner er marginalt, det er bare en promille av bruttonasjonalproduktet, sier hun.

Kanskje spørsmålet burde vært : Jeg er villig til å betale høyere skatter for å sikre at bøndene får en milliard til å lage eplemost og noen milliarder til tuneller og bruer der det nesten ikke bor folk ? Og still det nede på Borregaard, ikke blandt ordførere !

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls