Saturday, September 23, 2006

Leveringsgreier

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er det noen som er er fornøiet med den RødsurreGrønne regjering. Den RødsurreGrønne regjering leverer. De har sett at kommunene ikke bygger det som egentlig trengs, sykehjem, men omsorgsboliger, og skal nå belønne de kommunene som har brukt omsorgsboligsmutthullet til å skaffe seg flere kroner. De skal nå få kroner til sykehjem også. De som har trikset og mixet, lurt og spekulert i statens tilskudd får alså ikke kjeft, men belønning. I god RødGrønn ånd !

Når overbetalte fotballspillere kommer fra utlandet til Norge slipper de omtrent all skatt det første året. De får 15% artistskatt, omtrent det dobbelte av hva en minstepensjonist betaler. Men så er de vel (fotballspillerne) MYYYYYYYE viktigere enn minstepensjonistene også da ! Takk politikere for at dere lar slike skattesmutthull stå VID ÅPNE i årevis. For dette har dere visst lenge ? Ikke sant Bondevik ?

I tillegg får bøndene lavere eiendomsskatt nå ! Bøndene får 30 prosent lavere eiendomsskatt på bolighusene i år.

Det er skattetakstnemnda som har bestemt dette etter at bønder har klaget over skattenivået.

Årsaken til reduksjonen er at landbrukseiendommer er mindre verd blant annet på grunn av konsesjonsregler sier Karl W Sandvig som er leder av skattetakstnemnda.

Lovendringer gjør at bøndene slipper å betale eiendomsskatt for driftsbygninger og landbruksareal fra neste år.

Ja da er det snart bare arbeidsfolk som betaler skatt til fellesskapet her i landet nå da, ja og minstepansjonister og andre slitere. Tusen takk ARBEIDERpartiet (har noen i arbeiderpartiets ledelse noengang gjort et arbeidsslag montro ?). I Sarpsborg Bygg Om Til Villa Kommune vet vi at der har guttæne omfattende bakgrunn fra Fagforeningene sine. Så her hos oss står det bra til, men i regjeringa ?

På Alvim graves det med gravemaskiner ved brua til den nye E6en. Her var strandlinja for 5000 (ca) år siden, men noe skjell var det desverre ikke å se. Kanskje vi ser på feil sted ; På Jordet skal det vistbnok finnes mye skjelle ? Og på Kålår Læin stadion. Kålår Læin er det fylleferjeselskapet som kjører "krus" mellom Oslo og Kiel, med ille mange spilleautomater ombord i båtene sine og TAX-FREE å greier å greier.






Roger Larsen

Ps : En som Kristin Halvorsen og SV synes synd på. Stakkars mann !!

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls