Friday, April 22, 2005

Bompenger

Vyrde Lesar.

Spalten har hatt ferie etter at undertegnede var på styremøte og Generalforsamling i HMKF - Historiske Militære Kjøretøyers Forening.

Jeg mista rytmen, men nå skal den være på plass igjen.

Møtet var i Oslo, og vi brukte et hotell i nærheten av Akershus Festning som base. I det strøket var det trist : TotaltpåBærtur dopehuer om dagen, og altfor unge horer om kvelden, et trist syn, en trist opplevelse og en trist helg. Dopehuene kunne vært avhjulpet med Metadon eller heroin, og da hadde vel mye av horetrafikken forsvunnet også. Hadde man lett i vårt fargede fellesskaps annaler, hadde man sikkert funnet horenes bakmenn, og de bør jo ikke ha noe opphold her, mener vi vel alle... ehh ... untatt SVere da, der blir hallikkenne vel kallt stakkarar eller de svakeste. Merkelig parti dette SV, tenk at de hater industri som går med overskudd og folk som bor i sentrale strøk. SUNDA kalle de INDUSTRIHONNING !!!!!!!!!

Så til saken :

Av en eller annen grunn som jeg ikke er istand til å forstå, går nå hele Arbeiderpartiet imot bompengeskatten de hadde planlagt på Sarpebruæ. Kan det være at det er en dårlig valgkampsak eller har de begynt å forstå at når staten har ansvaret, så betaler STATEN ?

Det er det selvsagt helt umulig å vitte noesomhelst om, politikere ser ut til å operere etter : en tanke i dag, en ny i morgen, det er jo vanskelig å forstå noesomhelt av slike ting. Ihvertfall for et vanlig menneske.

Det som er sikkert er at Sarpsborg kommune ikke har maximal "eie huset sitt selv og ikke få bolig av kommunen og gå på fylla"-skatt. Så denne vil nok snart bli økt.

Men i Sarpsborg spiser vi egg folkens, kokte, stekte, rørte og pocherte.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls