Thursday, April 28, 2005

Stans alt, min terasse forringes !

Vyrde Lesar.

Oslo-Halden på én time Oslo : Jernbaneverket ser på mulighetene for høyhastighetstog i Norge.

Det kan dermed åpnes for tog med hastighet opp mot 250 kilometer i timen. Utredningen, som Samferdselsdepartementet har bedt om, skal blant annet ta for seg muligheten for slike tog på strekningen Oslo-Halden. I dette tilfellet kan reisetiden bli halvert, skriver Aftenposten.
Med høyhastighetstog bør en kjøretid under én time være innen rekkevidde, sier etatsdirektør for infrastruktur i Jernbaneverket Jon Frøisland.

Men det var i går det. Dagens nyheter har brakt oss nyheten at dobbelspor og pendlere legges på is, da traseen gjennom Moss forringer verdien på de nybygde boligene i sentrum. Så nå er Østfold kommunes politikere enig om at man skal bruke noenhundremillioner for å øke verdien på "Bryggen Terasse(eller hva blokkene heter)" ... !!!???!!! Og utbyggerne la jo ikke merke til denne togtraseen når de tegnet "Terassen". Opps... hva er det ? En sti ? En orm ? Nei ... det er vist hovedjernbanen i Norge det, den som bringer oss varer, turister og som pendlerne bruker.. Opps... hvor kom den fra da ? Var den der i går ?

Har de blitt helt gale ?

Og vi kan vente enda værre : Ny regjering med tog til Måløy eller Lofoten : Distrikstkameratenes "min tur nå" politikk er jo videnkjent.

Det er jo kjent at på "Bryggeterassen" bor Mossefiffen, ved Rygge Flyplass bor det jo bare barnefamilier og annet pakk. Så der stiller det seg jo HELT annerles, og som kjent hverken forurenser eller bråker Flyvemaskiner så ille som tog... eller ????

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls