Saturday, April 02, 2005

SFK

Vyrde Lesar.

I denne helga har SFK kjørt igang sin Lilleputtt-turnering igjen. Tre dager til ende sparkes det fotball i Sarpsborghallen, og funklende barneøyne mottar diplomer og statuetter til dundrende applaus fra foreldre og tilskuere. Pølser, brus og vafler går ned på høykant, og grunnlaget er lagt for sommerens treninger, kamper og turneringer. Et mylder av barn og foreldre bør hylle entusiastene ved plastmatta.

Barneidrett er bra idrett !! Eliteidrett er ofte dop og penger. Astmaspray er like galt som annabole sterroider, mener nå jeg.

Skal man konkurrere om hvem som er best på femmila på ski, ja da bør man forøvrig ha like ski, lik smøring og like trikkåtter. Man konkurrerer jo ikke om hvem som er best til å smøre, eller ...
en sunn sjel i et sunnt legme.

Roger Larsen

2 comments:

Anonymous said...

Så astmaspray er doping for folk med astma?????
Sier mye om din intelligens.
Du bør vel gå i deg selv og finne ut om skolegang er doping. DOPING, kanskje du kunne hatt godt av det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roger Larsen said...

Astmaspray er dop, speed, og selvom det brukes av nordmenn, så er det det : dop.

Intelligens derimot er noe vår herre tildeler oss, og som ikke inntaes pr inhalator ..

men hvem bryr seg egentlig om ski, ikke de såkallte topputøverne ihvertfall, de møter jo nesten ikke opp tilo NM. CUP derimot hvor KRONENE betyr noe..

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls