Wednesday, February 15, 2006

Forurensing, CO2 og flaggvifting.

Vyrde Lesar.

I vil noen forurense ille. Men det vil nok Olførern sette en stopp for. Han er som kjent så ille i mot forurensing at han ville ha bompenger på Særpebruæ, bilene som stod der mellom klokka 15 og 16 forurensa visstnok ille ille. At flyplassen på Rygge (om den kommer) vil forurense myyyyyyyyyyye mer og at et CO2 kraftverk vil legge byen midt i CO2-skyen, nei det, det er en helt annen sak det (og så kan man jo ikke ha bompenger hverken for fly eller oljeledninger).

Ellers så viftes det med flagg i Ialia for tiden. Endel nordmenn (de som ikke har driti seg helt ut) tællær rundt på plastikkski og vinner noe som ser ut som CD-plater. Om man er så ille intrisert i flaggvifting og Norge som nasjon, kanskje man skulle ta seg en tur til pakistan og vifte med flagget vårt der ? Eller ??

Det er forøvrig trist at oljefondet har fått nytt navn : Statens pengsjonsfond - Utland. Det skulle selvsagt ha hett : Statens Utdannings og Infrastukturfond - Innlands, og ikke vært brukt til å betale pengsjoner folk ikke vil betale sjæl. Det er forkastelig og umoralsk at barn skal låne til egen utdanning, at man skal betale bompenger (selvsagt kun i sentrale strøk) og at man skal bruke penger på de som skal bosette seg i det store landet Syden.

Roger Larsen

2 comments:

Anonymous said...

Hadde vært bedre med atomkraftverk.

Roger Larsen said...

Det aller, aller beste hadde vel vært å legge ned den av den kraftkrevende industrien som er den største forurenseren.

Men det er Olførern som har påpekt dette med CO2 på Særpebruæ, ikke jeg, jeg påpekte at køen strakk seg langt opp på Iseveien, sånn at det kanskje IKKE var Særpebruæ som var problemet.

Kanskje han prekær bare tull, Olførern, nå påstår jo AP at det er pottitselgerne som forurenser i sarpsborg sentrum, men ta en tur å titt en helg ! (I hele St. Marie gt)

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls