Wednesday, February 08, 2006

Gratis eiendommer, og bevisst forurensing !!

Vyrde Lesar.

I har kommunen "overført" en eiendom til noen private. Det samme har skjedd i Halden. Jeg har tipset SA om saken, men de får kanskje ikke lov av guttaboysen i Rådhuset å skrive om saken. Hvem vet ?

Og når vi er inne på gutta i Rådhuset, de aller upperste, de som la ned aktivitetsavdelingen på Kurland Sykehjem, så kan vi i forbifarten nevne at de ville ha ny Sarpsbru. Dette fordi den gamle genererte så mye forurensing (at vi vanlige dødelige påstod at bilkøen strakte seg på begge sider av brua, nei det brydde de seg da IKKE om, i Rådhuset VISSTE de) at det var ikke måte på. Om man nå vil ha enda mindre køkjøring kan man nekte avkjøring (når man kommer fra sentrum) til Rikks, Rimi, Esso (det er jo bare å snu i runkjøringene) og vipps, nesten ingen KØ i det heletatt !!

Tilbake til forurensingen : Det er andre ting som forurenser mer.

Forurensing fra fly har større effekt på klimaet enn tidligere anstatt. Kondensstripene danner cirrusskyer i de høyerer luftlag = mer global oppvarming akkurat som ved klimagasser. Og de på Vestlandet ble kjent med det nye klimaet i januar !!

En familie på fire forurenser like mye som ved bilkjøring et helt år, ved EN tur til det store landet SYDEN( det er ikke rart at utlendinger er sure på oss, vi gidder jo ikke å lære navnene på landa vi skal til engang. Hva heter forøvrig hovedstaden i Portugal, Spania, Tunis ?).

Til tross for denne enorme flyforurensingen vil våre upperste, de upperste av de upperste, de som la ned aktivitetsavdelingen på Kurland Sykehjem, ha flyplass på RYGGE. Det værste er at de gjør det med vitende og vilje, klimagasser og forurensing fra industri og forbrenningsmotorer kalles i dag med rette : masseødeleggelsesvåpen.

Og nu, nu kommer flyskatten. Ja, ja : tredve sølvpenger har vi hørt om før.

Forurensingen på Særpebruæ, det var selvsagt bare for å få lov til å lage bompengeboder det. Tredve sølvpenger her også.

I Fredrikstad har statlige midler hjulpet til med å bygge en ridesti, noe skal jo SUPPSIDIEADLEN (les primærnæringen) leve av, montro om Borregaard hadde fått ststlige midler til å føre all sin tømmertransport innenfor sine egne områder ? Åneida, her i Norge er det kun underskuddsforetak som støttes. I både hue og ræva !!

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls