Monday, February 13, 2006

Oppdateringer, sjurelveren og skolekorpa.

Vyrde Lesar.

I er det en avis som ikke har oppdatert nettutgaven sin klokka 0755 på en mandag. Det er ikke værst, men det er vel møte på rådhuset. Hva vet jeg ? Der skal de sikkert få beskjed om hvorfor de IKKE skal lure på hvorfor olføreren (han som kan så mye om trafikkavvikling, ihvertfall i Sportsveien) ble så sint på Gåsvatn når hun lurte på åffer Arvebeiderpartiet i Sarpsborg holdt med sjuerelveren og ikke et par lokale helgegrundere som selger pottitter.

Norske pottitter.

Sjuerelveren selger nok enda norskere varer sånn som spagetti, pissæ, hambørgers og kokkakola. Akkerat som døm gjør på Møkkadånnals og peppespissa.

Det er forøvrig litt dårlig trøkk i 17.maimusikken vår. Korps i omtrent hele landet har rekrutteringsproblemer. Det er ikke barna det står på, men foreldra, barn har nå foreldre fra tytegenerasjonen, og de ÅRKÆR ikke å ta et tak for ongæne. Tenk å måtte bære ut noen kataloger NÅR DET ER BIG BRÅTHER PÅ IDDIOTBOXEN !!!!!

Da er det godt vi har staten som satser på det virkelig NÅRSKE. De bygger Operahus i Bjørvika, og der skal de sette opp den ene norske operaen etter den andre. Jeg kan nevne i fleng .... ehhh... ehhh .... ehhhh ... hmmmm ... nei, nei, nei. Det er skolemusikken som er EKTE norsk og sjelden som en diamant på Finnmarksvidda. Opera, nei det er visst feite 68ere det ja, med ekte PAVVARÅTTI og sånnt høykulturellt !

Forstå det den som kan. Kanskje olførern kan, han kjenner vel mange på tinget ??

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls