Wednesday, February 22, 2006

Overskudd eller tilskudd fru Blom ?

Vyrde Lesar.

I har man følgende utvikling som hovedmål :

Hvordan kan Sarpsborg som samfunn framstå som attraktiv for næringsetablering, bosetting og turisme? Hvordan kan kommunen tilrettelegge bolig- og næringsarealer som virkemiddel for å stimulere en ønsket utvikling?

Vi er allerede en av de kommunene som forurenser MEST i Norge, vi skal få brølende og gasspyende Spukalovver over våre hoder, E6 bygges som om den skulle vært bygd i 1951 (helt uten støyvern), alle eplehager og skogteiger skal alfaltifiseres og raseres og betongbebygges (eller kaninbur med "selvstendige" borettslag, folk vet ikke hva de gjør !!) og så snakker kommunen om å rasere enda mer skog, natur og eplehager. De vil alså gjøre kommunen til et gedigent industriområde.

FOR AT DET SKAL KOMME ENDA FLER FOLK HIT Å BOSETTE SEG !!!!!

Da får man jo sellt flere Mækkdånnalskjøttkaker og Peppespissalefser fra Tørje, og det, det er UTVIKLING det !!

Roger Larsen

Ps. Borregaard vil ha veier det går an å kjøre på de, men som de sier, når veibudsjettene er distriktspolitikk så blir det jo helt umulig. Og Olførerns løsning : BOMPENGER, BOMPENGER, BOMPENGER.

Det var forøvrig et geni aven kommunepolitiker på fjærnsynet i går, hun hadde skjønt noe grunnleggende : Bruker man mindre penger enn det man har, da går man overskudd.

Men en politisk idiot er hun jo : Bruker man MER penger enn det man har, får man TILSKUDD (hilsen SenterPartiet).

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls