Monday, February 20, 2006

Vi holder en klam hånd over våre venner (det er jo jobben vår ?)

Vyrde Lesar.

I skal det bosettes mange fler flyktninger ? Ja, det har blitt sånn : "Skal det bosettes".

Da mine venner kom fra Chile, Tunis, Palestina, Tyrkia .. på 70tallet, fikk de en lapp av kommunen (i Bergen), og så måtte de finne seg leilighet og jobb sjøl. Det greide de, og mange av de fikk også jobb hos oss, på Cafe Opera i Bergen, der flere fortsatt jobber. Men mange er kafeeiere, bibliotekkarer, bokholdere, blikkenslagere, lærere, professårer, leger ... musikere ... men ingen er dopehuer, fyllikker eller forbrytere.

Så der er kanskje forskjellen på å skaffe seg leilighet sjøl og å få en av kommunen ?

Det er jo merkelig at de arbeidssomme innvandrerne i USA er bedre tilpasset enn de arbeidssomme innvandrerne vi ser i Europa og Norge. Men det har nok noe med holdninger å gjøre.

Vi, de hvite Europeere er rasister, helt inn i lommeboka. Helt ned på mikroplan, for selvsagt ville flyktninger klare å finne seg leilighet sjøl, da ville de lære språket raskere, få seg jobb raskere, assimileres raskere .... hvis de fikk lov ............................... hvis de slapp å bli KLIENTER i vårt såssialdemokrati.

Roger Larsen

PS. Noen tolker SV-finansministerern slik at det skal bli billigere å kjøre biler som forurenser lite !!

HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!

Det skal bli mindre dyrt å kjøre biler som forurenser lite, men myyyyyye dyrere å kjøre sikre stooore biler som forurenser mer. Det blir alså DYRERE FOR ALLE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls