Tuesday, March 07, 2006

Frekke jævlær !!

Vyrde Lesar.

I S kommune ærber det mange. Noen ærber og andre flytter pappir.

Ved hjelp med tall fra KLP her mandag morgen (ei tenketankblekke) kommet fram ti følgende :

"Om verdien av pensjonene regnes inn, øker gjennomsnittslønnen i offentlig sektor til 374.000 kroner, i forhold til vanlige beregninger som viser en gjennomsnittslønn på 331.000 kroner. Gjennomsnittet i privat sektor er på 365.000 kroner."

Frekke jævlær ! Nå er det vel sånn at de tar med tillegga snart også !!!

Roger Larsen

PS: Både Høyre og Krf har vedtatt resolusjoner om Østfoldtrafikken. Det ser ut til at de vil ha togtunell GJENNOM Moss. herregud (unnskyld), jernbanane må jo flyttes UT av sentrum nå, i Moss til Flyplassen på Rygge, i Sarpsborg til ?? og i Fredrikstad til ?? (kanskje så de sammen til en stor Pendlerstasjon på Rolvsøy ? Alvim ?

Vidre trur de visst at den RødGrønne regjering vil gi penger til VEIER PÅ DET SENTRALE ØSTLAND. Det ville de ikke sjøl i regjeringe og det vil ingen andre. Det sentrale Østland beståtr jo ikke av Distrikter som må suppsiddiere og er derfor kjedelige (det er her pengene skal HENTES ikke brukes !!!!!!)

PSS: På Nordbybråten transittmottak er de ute etter å ansette en ny kokk. Helst en som kan lage utenlandsk mat ! Dælæn, er ikke kjøttkaker bra nok ? Fiskepudding ? Risengrynsgrøt ?

Og hvis de skal ha noen som kan lage utenlandsk mat : hva med de som bor der, det må jo være TOPP, Først handle (og lære seg språk og penger og butikker og treffe andre), så lage utenlandsk mat ! TO FLUER I EN SMEKK !!

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls