Sunday, March 26, 2006

SNØ, skolegårder og de som bygde landet.

Vyrde Lesar

I ser det ut som om vintern skal vare til påske. Jeg savner en skog UTEN snø. Det er forøvrig slik at alle veiene, og parkeringsplassene er måket nå, men ikke skolegårdene.

De rødgrønne og opposisjonen vil ikke bruke penger. Det vil Frp. En ting er sikkert og det er at det er dagens gamle (og de som var gamle fra 80tallet og oppover) som er taperne, men de vant krigen.

Politikerne vil ikke bruke penger for da kan renta stige, og folk som har lån langt over pipa vil få problemer, mens de som bydgde landet, som nå er pensjonister og ikke har drekki opp det de tjente, men har investert i hjem og sparekonto, de skal lide med lav rente. Det får holde med at de tilslutt betaler dødsskatt, eller arveskatt som politikkerne kaller det(forøvrig ikke regulert på 100 (?) år, den skulle gjelde de RIKE akkurat som toppskatten(ha,ha,ha,ha) nå ÅRNÆR de rike seg sjøl de, både med lav arveskatt og lav skatt på alt annet, og spriten, nei den kjøper de på TAX-FREE (ikke sånn tulletaxfree som på fylleferjene, men på Gardemoen. Det er jo så kjekt å handle når man lander, og så er jo som regel ølsalget stengt efter klokken tyve allikevel, man kan jo ikke slippe almuen helt fri).

Det rare er at de som politikerne er redde for at skal få problemer med å betale lånet, dvs de som har uansvarlige lån laaaaangt over pipa, er de samme som politikerne sparer oljepengene til. Man skal alså ha lav rente på de enorme låna sine og gratis pensjon når man blir gamle. De som i dag er gamle, bydge landet, spinka og sparte på 50, 60 og 70 tallet, HÆ, HÆ, nei døm driter vi i !!

Rettferdig ? Jeg synes ikke det.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls