Sunday, March 05, 2006

Stalin, bønder og Bondepartiet.

Vyrde Lesar.


I årnær det seg, eller var det et annet sted ?

dE rØDgRØNNE LEDERE, rotær det fælt til, (nei til nye skoler !) men det er ikke det at heltene til det ene regjeringspartiet er lenin, stalin, pol pot og kastro som er problemet, men stillheten fra SENTERPARTIET(nei til ALT nytt).

Framskrittets fiende (framskritt er mer suppsidier til en konkursrammet/gammeldags fabrikk i distriktene eller en ny potetsort), de sentrale strøks opposisjon, huseiernes griske gribber (festetomter SKAL være dyrt, helst VELDIG DYRT) er stille, så veldig stille der de sitter og sikler over oljepengene våre. For oljepengene er VÅRE ikke Senterpartiet sine.

Hva driver de med ? Hvor mye penger er det de tar (fellesskapets), og hvor havner de (i lomma på en næring uten vilje til omstilling), omstilling er ikke en ny brunosttype, men større bruk, bruk folk kan leve av !

Stillheten fra Senterpartiet er øredøvende. Og skremmende.

Roger Larsen.

PS : Er det disse våre folkevalgte vil ha til RYGGE ?

Ble syk – fikk sparken

Svenske Hanna Thelander betalte 25 000 kroner for å utdanne seg som flyvertinne hos Ryanair. Etter tre måneder fikk hun sparken fordi hun ble syk.

Hanna Thelander (18) ble ansatt etter et intervju i Sandefjord i Norge. Hun og flere andre unge jenter skulle ha hjemmebase i Girona, en flyplass utenfor Barcelona.

- Mange jenter trakk seg når de fikk høre om lønna og arbeidstiden, men jeg ville dit likevel. Ingen andre flyselskaper ansetter 18-åringer, sier Thelander til den svenske avisa Dagens Nyheter.

Selskapet hadde detaljerte regler for hvordan hår, sminke og neglelakk skal se ut. Arbeidsuniformen måtte jentene leie mot betaling, og ingen fikk lov til å fagorganisere seg, forteller Thelander.

I tillegg måtte de ansatte selv dra til Irland for å opprette bankkonto.
- Hvordan skulle vi få tid til det, når vi knapt rakk å spise, sier Thelander.

Når hun så ble syk, fikk hun sparken fordi Ryanair bare tillater fire sykedager i året.

Thelander sier hun ble lovet tusen pund (11 690 NOK) i måneden, men at hun i løpet av tre måneder ikke fikk utbetalt mer enn 750 euro (6000 NOK). Hun fikk gratis hjemreise med Ryanair, men måtte betale 7500 kroner for baggasjen.

- Det virker som de systematisk lar ungdommer betale for en dyr utdanning, for så å utnytte dem i noen månder. Ikke rart det er billig å fly Ryanair, sier pappa Björn Larsson til Dagens Nyheter.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls