Sunday, May 08, 2005

Boligboblen sprekker.

Vyrde Lesar.

Det er økonomisk nedgang i deler av den amerikanske industrien, de produserer for lager da det er en bråstopp i husholdningenes konsum. Børslokmotivene sakner farten, og det er på Oslo Børs man forventer det verste blodbadet. Lottobørsen som den kalles av utenlandske investorer (dvs. de som er igjen her da). Faller oljeprisen så forsvinner resta også. Men det er vel ingen vanlige folk som lar seg lure til å kjøpe aksjefond lenger ? Med den prisen bankene tar for å pusje sine egne aksjer, så er jo det et direkte tapsprosjekt.

Europa sliter med store strukturproblemer og høyt kostnadsnivå, og det er kun franskmenn og SVere som tror at 35timers uka er veien til lykke. Sosialistisk Venstreparti vil sikkert innføre 36timers uka i offentlige etater som et prøveprosjekt, og regninga skal de sende til de RIKE. Dvs de som sitter i kassa på Rimi, ærber skift på Borregaard eller kjører buss mellom Sarpsborg og Fredriksstad. Ifølge politikerne der det de rike, de betaler ihvertfalll TOPPSKATT nesten alle sammen.

Det som er mest bekymringsfullt er at BOLIGBOBLEN snart sprekker. Sålenge folk har jobb, vil de nok kunne betjene lånene sine, men når renta 3dobles og jobbene forsvinner, vil de sitte der med uomsettelige småleiligheter i margarinkasseblokker. Og så kommer sjokket, man skal ikke kun betale RENTER, men også avdrag på lånet, husleia dobles plutselig. Og så sitter man der da, prisene raser og folk må selge, med tap. Som på midten av 80tallet... man sitter igjen med bare gjeld.

Kjøp IKKE bolig nå !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls