Saturday, March 12, 2005

Greåker og løgnere i Krf.

Vyrde Lesar.

Greåker sentrum har forandret seg fra å være en pulserende, livsglad og sosial treff og handlegate, til å bli et misfoster av en bogate. Gatens struktur tilsier at her skulle det vært forretninger, ikke boliger. Boliger har hagen mot veien, og ikke som bakgård. Det er forretninger som er slik.

At Greåker sentrum nå er dødt, kan vi takke lokalpolitikerne for. De rev Greåker kino, de rev Paviliongen på Torget og de tillot kremmere å sette opp kassevarehus på løkkene og jordlappene utenfor Greåker sentrum. Ikke fordi de var ondskapsfulle, men rettogslett fordi de ikke visste bedre. Det er ikke slik som det sies i sangen : De beste blandt dere er kallt. Desverre så er det middelmådighetene som samles i det politiske system. Desverre for dem selv og desverre for oss som lider under dette middelmådige åk.

Nå er Sarpsborgs politikere iferd med å gjøre det igjen. Denne gangen vil de ta rotta på St.Marie gate, og de er i ferd med å lykkes, desverre.

Løgnere og tullinger sitter det også på Tinget. Kristelig Folkepartis Valgerd Svar(t)stad Haugland forteller oss at hun valgte homofoben Kvalme til biskop i Oslo, fordi Krf. lytter til kirkens råd. Det er rett og slett løgn ! Valgerd gjorde det motsatte for to år siden, da overså hun Per Arne Dahl som var kirkens førstevalg til bispestolen i Tunsberg, hun insatte Laila Riksaasen Dahl.

"Du skal ikke lyve." Jeg som trodde det var et av de ti bud da !!

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls