Wednesday, March 30, 2005

Språk og annet.

Vyrde Lesar.

Jeg har fått kjeft, med rette. Jeg har forlest meg på "Vernon God Little" av BDC Pierre og uttalte i går at kommunen "driter i om noen barn blir skadd". Det burde muligens stått at kommunen "vurderer å sette ned et utvalg som skal evaluere alle problemstillinger vedrørende forflytning av fysiske objekter i skolegårder. Og at de tar problemstillingen til etterretning".

Unnskyld !

I dag våkner også ip-bremsen. Telenor vil tilby alle sine bredbåndskunder ip-telefoni og jeg venter spent på utfallet av dagens pressekonferanse. Husk å sjekke www.telio.no før du bestiller, via Internett, din nye telefonlinje.

Det er forøvrig en stille revolusjon på gang : Ip-telefoni, Ip-musikk, Ip-radio, Ip-fjernsyn kryper inn til oss, uten å bry seg om konsesjoner, om NRK-skatt, om politikere. Politikerne er vel ikke engang oppmerksom på hva som skjer (!?!) akkurat nu. De har da nok med kulturlandskap, gammel industri, SV-oppkjøp av Telenor (uff, at det går an ?) og andre viktige ting. Paradigmeskiftet innen media, utdanning og folkenettverk, nei det går dem nok hus forbi.

Om du ikke bryr deg om fasttelefonen din, kan du si opp hele greia og bruke SKYPE.
Om du ikke bryr deg om opphavsrettigheter kan, du laste ned hva du vil, i MP3 eller OGG eller..
Om du ikke bryr deg om klokka kan du laste ned radioprogrammer fra enhver radiokanal omtrent over hele verden når DU vil, eller lete deg fra til audio-bloggerne.
Om du ikke bryr deg om NRK-avgiftene får du snart dataskjermer som kan brukes til å se Ip-fjernsyn fra hele verden. Eller du kan lete deg fram til video-bloggerne.

En revolusjon er på gang.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls