Friday, August 12, 2005

UNION og SMÅBRUKARLAGET

Vyrde Lesar.

Jorunalistar i den frie blekka Dagbladet får ikkje skriva på nynorsk. Tull, derimot, det får dei lov å krimskramsa.

Nå skriver de igjen om de som jobber på UNION og om norsk oppsigelsesvern. De er opprinnelig lei seg for at norske arbeidere ikke har like sterkt oppsigelsesvern som Franske, Tyske og Nederlandske arbeidere.

Herregud !!

Vet de ikke at industrien er på vei vekk fra disse landene, nettopp pga av oppsigelsesvernene.

Frankrike har nesten 10% arbeidsledige og det samme har Tyskland. To land på på fallittens rand.
To land som tidligere var økonomiske mirakler (vel .. Frankrike har jo alltid ligget i skyggen av Tyskland), er i dag preget av sine gammelmodige lover.

Irland og Storbrittannia, som har mer flexible lover for sin industri, har rundt 4% arbeidsledige. Men det er sinkene journalistene i dagbladet (krig og mord og slåihjel)Dagbladet sammenligner oss med (og ønsker innført i Norge !). At det går an.

Dette beviser at det ikke er noen korrelasjon mellom høy IQ og høy lønn.

Og det er nesten like rørende som når Nationen lar krokodilletårene renne ovenfor det norske landbruket og setter oss i bås med Sveits, Japan og Sør-Korea.

Det er forøvrig trist å se (?) at Solveig Horve trekker seg som leder for Småbrukarlaget, hun giftet seg sankhansaften i den norske sjømannskirken i Berlin (Oii, EU). Dette fordi København har blitt en klisje å gifte seg i og hennes utkårne, Hallvard, ikke liker fransk mat, sniler og froskelår og sånnt. Å gifte seg i Sandnes, hvor hun kommer fra - distriktene - falt selvsagt ikke fruen inn. Det finnes da grenser for hva man skal bruke distriketene til !

Hun har selvsagt også en gård det er meget viktig for nasjonen Norge å subsidiere, hele 30 - tredve - XXX - 1E - 36 - 11110 - antall søyer har hun, et enormt antall. Hun trekker seg selvsagt av kjærlighet til Hallvard, ikke fordi hele landet satt og småflirte av den hule retorikken hennes i diskusjonene på Iddiotboxen.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls