Saturday, August 13, 2005

Kaniner, skoler og suppsidier.

Vyrde Lesar.

Det er krise i Norsk Landbruk og i Nationen.

Norske bønder får ikke suppsidier for hjorteoppdrett. Det får alså ikke lov å grafse til seg av skattepengene til vanlige ærbesfolk når de driver hjorteoppdrett. Selvom forbrukerne ikke får nok av hjortekjøttet, bøndene selger alt de produserer, greier ikke den trauste norske suppsidierte bonde å tjene penger på hjorten.
Bonden symes selvsagt at dette er trist, og istedet for å beregne en ny pris, som bondinen tjener på, brøler hun, som sine forfedre : SUPPSIDIER, TILSKUDD, OVERFØRINGER !!!

Da er det beroligende å vite følgende : Norske bønder har FORBUD mot å drive lønnsomt. Det er ikke lov å ha mange nok kuer til å leve av det ( husdyrtilskudd = 5920 pr ku + 2800 i avløsertilskudd + ??) kua produserer.

Om kua er for produktiv forsvinner melketilskudd og (jeg orker ikke lete etter rett navn på alle tilskudda) og.....

Da er det godt å vite at norske barn ikke har nok PCer på skolen, den norske skolen er, som vanlig, på etterskudd. Kaninene er nemlig viktigere. Ja, du leser rett, det er 200 kroner pr kanin i avløsertillegg.

200 KRONER, det er jo mye mer enn kanina kan selges for det !!

Og snart skal ikke Sponheim regjere i SubsidieDepartemenetet, det er de som er utdannet på Landbruksskolene, og de fra S(ubsidie)P(artiet) som skal regjere.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls