Wednesday, August 17, 2005

Kirken den er et gammelt hus.

Vyrde Lesar.

Neida, dette er ikke fra Borgarsyssel Museum, men fra Sarpsborg kirke.
Den er også på vei ned. I deler ! Akkurat som Borgarsyssel.

Akkurat som på Røros, er forfallet av statlige, fylkeskommunale og kommunale bygg, langt framskredet i Sarpsborg. Ikke nok med det : Publikmum blir ikke sikret ! Hverken her ved kirken eller på Borgarsyssel er det satt opp advarsler eller sperringer.

Røros kirke har store råteskader, noe som skyldes manglende vedlikehold over svært lang tid, sier Jan Hauge i selskapet Byggkontroll AS (til Adresseavisen). Det betyr at man har latt tidens tann tære på UNESCOS verdensarvsted, og kirken er, ifølge riksantikvaren, et av Norges viktigste bygg !!!!!

Og slik er det over det ganske land, de vi har valgt til å ivareta våre fellesgoder, gjør ikke jobben sin. De har systematisk latt våre felleseiendommer (selvsagt ikke de viktigste byggene - Rådhusene) forfalle, og venter nå på skippertaket fra han STATEN. Belønningen for å ikke gjøre jobben burde være avskjed, men istedet blir det fjær i hatten : Tilleggsbevilgninger.

Det er denne statlige vedlikeholdstankegang de røde vil ha mer av, og spagetti til skolebarna da, servert i de nye milliardkantinene.

Hvorfor skal man alltid komme med nye løfter, når verden råtner rundt en ?

Det er Trist, TRist, TRIst, TRISt, TRIST !!!

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls