Tuesday, August 02, 2005

Nedslitt, men snart kommer den moderne Asfalten til Langemyr.

Vyrde Lesar. (Litt rotete dette her men ..)

Selv her blomstrer multene, her hvor stillheten i dag (den ekle stillheten, her er intet tegn på FRAMSKRITT, også kallt bildur) nesten hypnotisk følger ens bølgende fotspor over den gamle myr. Her skal snart 500watts lyspærer, asfalt og betong seire over ekkel (og nedslitt ?) natur. Heia Engsmyr og resta av gjengen, fortsett slik og dere vil prege historiebøkene som de som raserte gamle Tune kommune.


Utrolig nok vil byens politikere og administrasjon hærverkere denne lillenaturperle. Denne siste grønne Oase i en hektisk hverdag, de siste multeplanter skal knuses under brølende veier, under bulldoserens larveføtter, godt støttet av det politiske miljøs lavpannede ekstremfortettingsjag etter flere skattekroner, mer eiendomsskatt. Som vi alle vet mener det lokale Arbeiderparti at å dra inn på stortinget for å fortelle om den urettferdighet som i dag ligger i omfordelingen av midler til kommunene, det er visst mas og syting.

Skal han ikke snart gå av, skal ikke snart de nye koster overta : Mingen, denne politiske ungdom sitter jo og venter !
Men hva venter han på ? Vi, innbyggerne i gamle Tune kommune har talt, vi har skrevet, levert underskrifter (som man gjør i demokratier), holdt folkemøter, sunget sanger og gått turer i den nedslitte (kommunalt uttrykk !!) natur, og nå venter vi på BETONGEN, ikke den mellom de politiske ører, men den som skal legge kulturlandskapet under lokk "En god kommune å vokse opp i for barn og ungdom", betyr noe mer enn å la SFK bygge plastikkbane på Kurland. med
Det betyr at barna skal ha eventyrskogen sin inntakt, og at om eventyrskogen blir slitt, så kan man ta et tak rydding. Alt forfaller, akkurat som Borgarsyssel museum, om man ikke bryr seg om annet enn blomstene foran Rådhuset. Rådhuset, som forresten har byens største ansamling av krakker på baksiden, man må jo sitte. Ihvertfall om man ærber så hardt for å bygge ned de siste grønne lunger i kommunen. Men sitter man godt ?
Sover man godt ?

Her er myrull, blåbær, multer .......

Drapet på Langemyr er snart gjennomført.

HVIL I FRED.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls