Wednesday, October 12, 2005

ASFALT og lekeplasser.

Vyrde Lesar.

I er xtremfortetting påppulært. På Tindlund skal folk sitte å kose seg på disse verandaene, rett ut mot en sterkt trafikkert vei. Barna skal leke i veien eller på parkeringsplassene bak blokkene eller i Høla (nei, der skal det jo også bygges - langs en vei som er smalere enn f.eks Sportsveien på Moa). Da er det godt at noen vil ta vare på lekeplassene her i distriktet, spesiellt de på Moa. En lekeplass med utallige utfordringer for de minste, og som er en pedagogisk genistrek !!


Helt tilfeldigvis har jeg er bilde av den på denne siden.

Da gjenstår bare å takke de politiske kreftene i sarpsborg for at de engasjerer seg i folkets nærmiljøer. At de ser moderne lekeplasser som et gode for den oppvoksende flokk, og at de tar rotta på slemme utbyggere (som Greåker Iddrettsforening jo er) ! De er på FOLKETS side !!??

Det rare er at slemmeavisen (SA) stadig viser innbyggere i harnisk over raseringen av sine nærmiljøeer, men det er bare tull sikkert (journalister æsse).

Ordføreren og hans kumpanjonger fra fagbevegelsen er utvilsomt på boligspekulantenes side ! Opps , Freudian slip !!

STÅ PÅ POLITIKERE, DET ER SNART BARE ASFALT TILBAKE.

Roger Larsen

Ps. dette kan bli morro :

"Jeg mener det vil være uheldig hvis det kommer inn folk fra direktørsjiktet som statsråder, sier lederen av Fagforbundet, Jan Davidsen, til VG."

Tenk om man fikk tak i noen som KUNNE NOE OM ØKONOMI og ikke kamerattjenester !!
Det ville jo være like dommt som å ansette en SOM HAR SERTIFIKAT til å kjøre buss, det holder om man TROR man kan kjøre buss!

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls