Friday, October 14, 2005

HUL bondinetyting og årelating av norsk økonomi.


Vyrde Lesar.

I er det industri, og her er det bonder og bondiner. Hvert årsverk på en norsk gård koster oss i DIREKTE utlegg : 315 000 kroner. Legger man til de indirekte utgiftene, vil nok et norskt bondineårsverk koste oss det dobbelte. Nærmere 750 000 kroner. Det er over 65 000 årsverk i subsidiesluket og det vi si en utgift på nærmere femti milliarder pr år.

Dette er for lite for de RØDgrønne, bøndene skal få mer ! Årelatingen av den Norske staten skal økes, og høylytt Hagalatter (vi hørte den på TV i går) over statstyveriene, sugerørøkonomien, vil decibeleres. Hensynet til den norske KUA skal nå settes skyhøyt over fattige bønder i den tredje verden. En norsk sau er mer verdt enn et menneske fra India, SenterPartiet vil nemlig skyte all ulv som spiser norsk sau, men ikke alle indiske tigre !! Indiske tigre spiser mennesker !!!

Norsk landbruk bruker skolen til å pøse usunne produkter fyllt med sukker og animalsk (giftig) fett inn i norske barns hverdag. Sukret H-melk med sjokoladesmak er et av produktene, og billig, fet og giftig gulost på salg (dumpingssalg) er en annen taktikk. Pølser fyllt opp av melkefett (ostemasse) og rullet i spesialbehandlet griseflesk ser også ut til å være påppulært.

Norsk landbruk nekter å modernisere seg, vil ha fradragsmuligheter for alt (også hundehuset !), vil ikke betale skatt, og syter, syter, syter. Kundene KOMMER ikke til de, de drar til Sverige. Krise !!

La oss håpe at norsk landbruk forstår sin besøkelsestid. Tytet om selvstendig matproduksjon er hult, og om det skulle røyne på. Det er jo fisk nok ! Dessuten, fisk er sunnere enn fleskepølse !!

Tillater (ja det er forbudt !!) man bondegårder av en slik størrelse at de klarer seg selv, tillater man (ja det ER forbudt) bønder å ha mange nok kuer til at de kan leve av de, tillater man (ja det ER FORBUDT ) bønder å ha nok sauer til å kunne leve av de, tillater man (ja ...

En bakstreversk og dobbeltmoralsk næring står på stupets rand, med ryggen MOT stupet ... ehhh .... verden mener jeg.

DOHA.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls