Friday, October 28, 2005

Bautasteiner og TULL


Vyrde Lesar.

I har vi handlet på Svinesund og i Strømstad siden Ålesund brant. Men nå får vi konkurranse. Siden tollregimet som straffer oss for å handle i nærbutikken burde ligge på sotteseng, ligger dagens illustrasjon også. Det er bautaen over Oluf Davidsen Ulvetangen som i 1718 førte fienden (svenskene, IKKE tollerne/tullerne) på villspor i Varteig.

Olav Thon slår til med et milliardbygg i Töcksfors, så nå har vi snart Svinesundområdet for oss selv. La oss håpe at Oslofolk (og andre) kjenner sin besøkelsestid og valfarter i 100 000 talls til butikken i TöcksforsEU. Akkurat som vi. Drar de til Töcksfors, blir det mindre trafikk langs E6, mindre ulykker, mindre forurensing, mindre kø, men (og det er alltid et men), det blir færre å kontrollere for tollerne/tullerne, slik at hvis du SMUGLER øl (har med fler en FIRE - 4 lettøl inn i landet), ja da kan du nok risikere å bli tatt !! Husk at du er en banditt, lovbryter, smugler om du har med deg en six-pækk !!

Og man skal ikke se bortifra at det samme KAN bli tilfelle om du tar med seks medisterkaker, husk at vi nå her et bondestyrt senterpartiregime å forholde oss til. Vi imot den tredje verden, vi er da FOR import av billig sukker og kokosnøtter vi !!?? Makan til TULL/TOLL ?

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls