Monday, October 10, 2005

Det skal ikke lønne seg å ærbe.


Vyrde Lesar.

I våkner folket opp. Sarpinger begynner å bry seg om sitt nærmiljø, men det kan være for sent. Galemattiasgjengen i det STOOOORE FIIIINE RÅDHUSET vet selvsagt best, om binger, xtremfortettinger og brunostblokker. GENIENE ! Men hva skal skje her ?

Genier finner vi også på Surr i Morra. SV vil nå at folk på trygd skal få mer i trygd, enn folk som ærber får i lønn. Et godt prinsipp synes nå jeg, og regnestykket er som følger :

"Dagsavisens regnestykke er basert på informasjon fra SIFO, Oslo kommune, Skatteetaten og Statistisk sentralbyrå. Eksemplet som er brukt er en enslig mor med to barn, bosatt i Oslo. Barnetrygd, småbarnstillegg og kontantstøtte er holdt utenfor, ettersom både de i jobb og de uten får disse ytelsene.
Med SVs modell ville denne familien fått 20.070 kroner i måneden i netto støtte. Det tilsvarer en brutto årsinntekt på om lag 300.000 kroner."

I tillegg kommer alså barnetrygd for to barn (ca 2500 - 3000) pr mnd, småbarnstillegg ca 2000 pr mnd og kontantstøtte 1800 pr mnd = 20700 +2500 + 2000 + 3600 = 28300 skattefritt dvs ca 500000 brutto. Og så slipper stakkarane å betale tilbake studielånet, får rimelige bussbiletter (det ene barnet hører dårlig), bor på grunerløkka og er glad i dissæin og kaffelatte. Om de er "såkallte" enslige mødre, har 7 barn, kommer fra Afri... nei, nei, nei !!! NÅ MÅ DU GI DEG LARSEN. RASSISST ER DU !!!

TILTREDES, TILTREDES, TILTREDES !!!

Roger Larsen

2 comments:

Anonymous said...

Vet du noe mer om hva som skal skje på det kvartalet der? Nå bor jeg utenbys, men sist jeg var i Sarpsborg, så stod det et "Betongbygg" skilt der

Roger Larsen said...

Det står enda, men betongbygg har tatt vekk endel takstein slik at det regner rett inn og slik at forfallet går raskere. her kommer nok et betongbygg !

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls