Tuesday, October 25, 2005

Borregaard, kuer og uetisk oppførsel.



Vyrde Lesar.

I er det noen kuer og mye industri. Spørsmålet om hva som er viktigst for nasjonen vet vi, man bruker nemlig ca 40 milliarder årlig på pottitter fra Sunnmøre og norske kuer. 40 milliarder oljekroner. Selv sin egen søppel får bøndene betalt for å fjerne. SIN EGEN SØPPEL !

Hørte jeg ordet "Kulturlandskap" ? Av en eller annen grunn, snakkes det også stadig om Morten (eller er det morten ?) i Tunevannet som forurenser, nesten aldri om bøndene i Nordenden. Her er ugler (ikke mort) i mosen !

Nå er Norge også i krig med, nei, nei, ikke bare Russerne i Nordområdene, men også de fattigste blandt de fattige : Den tredje verdens bønder (Som selvsagt ikke vet sitt eget beste - det er det bondelaget som gjør. Bondelaget som har så sunt vett at landsstyret i april 1940 enstemmig gikk inn for å støtte NS, for som de sa/sier i Telemark : Quisling var en bra kar : HAN LA IKKE PRESS PÅ DYRKA MARK (Telemark, Hørte, 1973 (høst), familiemiddag hos Svanen (det må legges til at det var en viss uenighet om utsagnet, etterhvert ganske høylydt uenighet)).

Det er nå Norge, i samarbeid med EU, Japan og andre suppsidiebarroner som nekter subsidiekutt, som nekter tollkutt, som vil fortsette galskapen med fettberg, vinberg, smørberg, svinekjøttberg .. kort sagt : som vil beholde de 10 milliardene som DAGLIG går til subsidier av den vestlige verdens agraradel, fører krigen mot de fattigste. Tilgi dem ikke, de vet hva de gjør for dette fører selvsagt til at de fattigste blandt de fattige ikke kan konkurrere.

Sukker, hvete, ris, mais, grisekjøtt, vin, tomater (fra drivhus), dumpes med hjelp av våre skattepenger, i vårt eget land, og på verdensmarkedet. Ja du tror vel ikke fet, giftig gulost til kr 39.90 pr kilo er produsert uten tilskudd ?? !!! HAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!! HA !!!!! Eller kanskje man burde gråte over sukra sjokolademelk servert som "skolemat" ?

Fornuften seirer desverre ikke i denne kampen, SenterPartiet sitter ved roret og de vil ikke slippe de fattigste fram til våre middagsbord. Vel, kanskje pepper blir billigere (1 krone pr pakke på REMA1000), men lammekjøtt fra utlandet. SKRIIIIIIIK !

Hvor lenge kan Agrarbaronene holde på ? Jo, leeeeenge, de har alle et par polakker i kjøkkenhagen. Ikke nok med at vedtømmeret importeres, de importerer polakker til å sage den opp også.

Roger Larsen

Ps. Jeg skjønner fortsatt ikke hvordan Google velger sine annonnser, så jeg fortsetter. Ser de på hele bloggen, på den synlige bloggen .... hmmmm ???

2 comments:

Anonymous said...

Har du prøvd å legge til META taggen 'content'?

[META NAME="keywords" CONTENT="kuer,bruer,bønder"]
[META NAME="description" CONTENT="Sarpsborg Tune"]

[] byttes ut med <>

Roger Larsen said...

Det gikk i templaten, men det blir tungvindt. Og nå blir det : selvangivelse, Opskrifter, Kylling ???? På DANSK !

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls