Thursday, October 13, 2005

Vill xtremfortetting !!


Vyrde Lesar.

I har steinrike boligspekulanter og eplehagebaroner hatt fritt spillerom de siste årene. De har villet bygge tett som stein. (Men det vi ser her er håndtverk, ikke stift, papp og gips). Byggbaroner fra Oslo, Fredriksstad og andre steder utenbys, har kommet til Sarpsborg for, med kommunens velsignelse, rasere etablerte boligområder. Denne raseringen har kommunen velsignet, og hyllet en av "de rikeste" blandt dem, i SA.

I sak etter sak har kommunen systematisk tatt "de rikes" parti og valset over sine egne innbyggere. Vi, innbyggerne, er rusk i maskineriet og kranglefanter som kun er ute for å ødelegge. Kommunen har ikke gått av veien for å overse boligspekulantenes lovbrudd, forsinke innbyggernes klager, og å la utenbys eplehagebaroner eklatant ta seg til rette !

Etter at jeg stod fram i avisen, og det er derfor jeg skriver dette, har jeg fått mange telefoner. Fortvilte Sarpinger har ringt og fortalt om Xtremfortettinger som totalt ødelegger deres nærmiljø. På villatomter beregnet på et hus, skyter det opp småblokker og rekkehus så tett, at det ikke engang er plass til en liten lekeplass. Men det triste er, mange har ikke tatt til motmæle eller turt si sin mening om ødeleggelsene. Og vet dere hvorfor ? De er alle redde for at kommunen skal hevne seg ved neste korsvei. Og det bør de kanskje være redde for, det ser nemlig ut for at kommunen ser på sine innbyggere som FIENDEN !

Roger Larsen

2 comments:

Anonymous said...

Man må jo bygge der folk vil bo. Sarpsborg sentrum er jo igjennbygd. Da må man bygge i høyden, og på parkeringsplasser.

Roger Larsen said...

ikke der folk vil bo, men der det er plass

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls