Sunday, October 16, 2005

Endelig blir de rike fattigere og de fattige rikere !!

Vyrde Lesar.

I har vi god råd. Og USA er et stort land.

FN er de Rødgrønnes ledestjerne, så nå skal vi gi oss med å grafse til oss i Nordområdene.

Isen på kalotten smelter, og det er på tide å bli enige om eierskapet i området. Norge har, helt siden ArbeiderPartiets egen spion, Arne Treholt, var involvert i Nordområdene, stått på kravet om sektordeling. Akkurat som Russland, og da ikke akkurat som de andre landene Canada, Danmark og selvsagt FN. Nå må vi legge grådighetskulturen til side, og følge FN. Øyeblikkelig !

Ellers så har allerede de fattige blitt rikere. De rikestes formuer har nemlig rast de siste dagene. Aksjemarkedet har reagert kraftig på de Rødgrønnes urettmessige flertallsposisjon på Stortinget (de har ikke flertallet av folket bak seg !, ikke engang flertallet av de avgitte stemmene) og på at Sosialistisk Venstreparti har fått finansministeren. Kun som plaster på såret etter det totale valgnederlaget. Uten Halvorsen som finansminister, så hadde hun nok vært ferdig i norsk politikk ! Et meget dyrt valg for nasjonen !!!

Men tilbake til de fattige. Det ER nemlig sånn (som de rødgrønne har fortalt oss) at de fattige blir fattigere hvis Norge går godt og at aksjene på børsen stiger i verdi. Da MÅ de fattige bli rikere når det motsatte skjer, at Norge går dårlig og at de rikes verdier forsvinner !!

Eller ? Kan det være hul retorikk ?

Det er forøvrig ikke noe gøy å besøke Oslo lenger, byen flyter over av dopehuer, tiggere og horer. De er overalt !!

Roger Larsen

2 comments:

Anonymous said...

Denne Opstad virker som en driftig mann. Håper Engsmyr gjør alt for at han kan etablere sitt studietilbud innen matrialteknikk og nanoteknologi i Sarpsborg.

Roger Larsen said...

Hadde Steinar Opstad hatt de økonomiske ressurssene som feks Røkke eller Borregaard har, ville vi nok hatt lysere framtidsutsikter her i Sarpsborg. Han er en merkelig ( i positiv mening ) kilde av energi.

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls