Wednesday, October 19, 2005

Jommen sa jeg smør ! Eller sa noen Moa ?

Vyrde Lesar.

I er det nok barnehageplasser !
Det er plasser her og det er plasser der !


Det er også mange veier. Og det skal BYGGES ved mange veier. Feks. langs Grålumveien i Greåkerdalen skal det bygges kaninburblokker i hopetall. Folk skal presses sammen som loffskiver i en sandwich maskin, og områdene rundt husa ? De skal fylles med ASFALT og biler, ikke smittende barnelatter. Trange og trafikkfarlige veier skal bli enda mer trafikkert, og enda farligere. Selvom skoleveien har 40km skilt, er den LIVSFARLIG. Det rare er at om man går lenger opp i dalen, til Dalveien, eller Kristiansundsleiren som vi kallte det, ser vi hvordan det burde gjøres. Høla og gartneriet = hundrevis av biler daglig.

På Enghauen bygges det også ille. Her plasseres "lekeplasser" omtrent oppe på parkeringsplassene og togene dundrer forbi kaninbura. Et gjerde skal beskytte mot støy og leven. Her i Engsætersvei, som er smal, fortausløs og som har vært en oase for små barn, skal snart trafikken DUNDRE.

"Kjør forsiktig, barn leker" står det på de hjemmelagde skiltene. Ho, ho, ho, tror man på julenissen også ? Her skal også trafikken til maurtueutbyggingsfeltene (spekulantene kaller det for moderne, lyst, veletablert ...) blåse forbi.
Da er det noe annet med Sportsveien på Moa. Her er fortau, her er veien oversiktig, og her hersker roden og freden. Det er her det IKKE skal føres trafikk fram til nye byggefelt i Visterskogene eller på Visterjordene (da kan man jo kjøre om Opstad forresten). Her forsvarer Ordføreren Tune kommunes innbyggere mot spekulantene i klubbhuset på Moa. De vil bygge ut for å tjene penger som de vil bruke på områdets barn.

NJET ! er svaret fra et samlet bystyre, på Moa er det allerede LEKEPLASS !! Det får holde !


Alle dyr er like, men noen dyr er likere enn andre !

Og i morgen ? Ise ?

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls