Tuesday, December 06, 2005

Mat, gress og kommunalt hærverk.





Vyrde Lesar.

I er noen forundret over restaurantbransjens totale mangel på oppfølging av inspeksjoner. Det bør de ikke være.

Skal man få med seg hva som skjer i Norge, må man lese norske aviser og se på norsk TV. Dagens eierstrukturer i restaurantbransjen tilsier at så muligens ikke er vanlig.

Når man ser folk kjøper 50 issalat på LIDL, så skjønner jo de fleste (?) hva de issalaten skal gå til. Den sorte gryte !

Selv drev jeg Kafe med C i Bergen (Cafe Opera) og det som forundret oss var at myndighetene aldri stengte konkurrenter som "ingen" eide, ingen jobbet på (de var bare innom og samtidig på trygd), som byttet eier flere ganger om året, som ikke brukte kasseapparat, som ... men de hadde muligens lært noe av norske drosjesjåfører og frisører. Nå har forøvrig det fargerike fellesskap trådt tungt inn i disse næringene også.

23 av 26 kontrollerte kebab-utsalg i Bergen følger ikke Næringsmiddeltilsynet sine forskrifter.

Det er lenge siden jeg spiste på restaurant !

Det ble litt mange bilder av den samme cafeen, men den er nå fin da ?!

Og misforstå meg rett, svarte penger er like bra som hvite penger, de holder hjula i gang de også. Og det er jo ikke noe verre å tjene noen svarte kroner på si, enn å stå å juge om milliarder på Fjernsynet, som ... som ... politikere var det disse løgnhalsene het igjen ja.

Sentrale deler av Sarpsborg er snart sø fortettet at barn ikke har et eneste lekeområde igjen (vel i Sportsveien er det jo plass), takk politikere for at dere ødelegger for barna.

En god kommune å vokse opp i for barn og ungdom .... 2016.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls