Wednesday, December 14, 2005

DarkSky og lyse blondiner (med diett !)


Vyrde Lesar.

I kan vi jo håpe, men det er allikevel få som ser stjernene. Forurensingen har drept det vakreste av alle syn, det meste av stjernehimmelen. Vi som er medlemmer av DarkSky har lenge vært bekymret, men det bekymrer ikke våre aller UPPERSTE. De er bekymret for at det ikke skal bli nok kaninmargarinkasseblokker, brunostkvartalsblokker eller fortettede eplehager. Men så sitter de på den del, hvor hjernen sete har. Fritt etter Cornelis.

Det er ikke bare lokale Høvdinger som misbruker barn i politikken. Vi husker Sarpsborg Arbeiderblads forside, hvor den upperste blandt de upperste stod fram (etter å ha lest statestikken) og bedyret at hensynet til barnebarna tilsa at han ikke ville forsøke å tilrane seg en plass på Tinget. Den kunne Ane Tømmerås beholde, men det gjorde hun ikke (statestikken var rett), da hun endte opp på ferie i Italia (på skattebetalernes bekostning) og etterpå som advokat for Per Danielsen, gjengangeren i Kapital.

Mina Gerhardsen (blondiner mot EU og dyastiarving) har nemlig også blitt bedt om å ta noen telefoner, men selvsagt ikke av sin slektning Rune Gerhardsen, eller av mannen uten korttidsminne (trakk han ned ?), stasministeren. Hun har ringt rundt til medlemmer av Oslo Arbeiderparti ! "Hei, det er Mina. Kan du tenke deg å stemme for Husebyskogen i morgen ? Blondinekniiiis, blondinekniiiis."

Så det er her hun har havnet, arvet seg en plass i politikken, på stasministerens kontor. Næææh, så rart ! Kniiis, blondinekniiiis. Det er visst bra betalt også, diett å greier å greier. Kniiiis. blondinekniiiis.

Det var forøvrig Jan Bøhler, AKP-mler, nå "medlem" i Oslo Arbeiderparti, som stod bak "ta rotta på USA-ambassaden" vedtaket. Har han endel med Gerd Liv å gjøre, på spaserturer rindt Sognsvann ?

Mannen som ikke trekker ned, han som gikk på Raringskolen (eller Moneytessorri som den også kan kalles), vil nå nekte Mosse Jørgensen, Forsøksgymnasets mor, å starte Nyskolen i Bergen (i sammen med 140 andre friskoler, konkurranse DET ER FALI DET). Han vil nekte småbarn å synge om en liten mett fugl, han vil nekte fattige bønder i den tredje verden tilgang til NORSKE (vi er brae vi) markeder, men nekte Kullgruvene på Svalbard og NORSK oljeindustri å PØSE ut CO2, nei DET vil han tillate.

Roger Larsen.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls