Wednesday, December 07, 2005

17. mai salutter nesten døgnet rundt og de snille boligspekulantene.


Vyrde Lesar.

I skal ballbingene bestå. Det er både trist og greit.

Trist for de naboene som bor i nærheten av disse kanonskuddgeneratorene (det er helt utrolig at man i dette århundredet kan konstruere lekeinnretninger som under bruk, riktig bruk også, genererer så mye støy at de omtrent ødelegger for hele nabolag, det er 17. mai salutter døgnet rundt), greit for barna (nei, det er få barn med egentlig, til det blir bruken for voldsom)/ungdommen som bruker de, da det jo er Sarpsborg Kommunes uttalte politikk å ta rotta på alle eplehager/løkker/skogteiger dvs lekemuligheter i sentrale strøk. Tenk å ha et slikt HÆRVERK på samvittigheten !!!!

Det er forøvrig forbundet med stor fare å bruke ballbingene på Kurland of Kruseløkka om kveldene (å bruke skolegårdene er LIVSFARLIG, de brukes som rallybaner og parkeringsplasser for folk som ikke gidder å gå fra nærmeste parkeringsplass til trening på disse skolene/SFK sitt anlegg på Kurland).

Dette er forøvrig helt i tråd med kommunale planer (de gjelder ikke for Sportsveien), om at det er BILEN og margarinkassekaninbursmåblokker som skal dominere gamle Tune kommune. La raseringen fortsette ! Det er BILEN som er viktig, og noen steinrike stutumer som bygger byen i stykker. Planlegging ? Nei det er et ord vi bruker i taler det !

En god kommune å vokse opp i for barn og ungdom. 2016.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls