Thursday, December 08, 2005

Skattesmutthull for skattesnytere og var det noen som LO ?

Vyrde Lesar.

I har en av Norges rikeste (foreninger) søkt om støtte til å reparere Folkets Huset sitt. Det er en skam at vi i LO tar fra barn og unge engangspotten som Sarpsborg Kommune tusket til seg gjennom et skattesmutthull. (Det har de fleste kapitalister gjort det siste året, men vi er en ARBEIDERPARTIKOMMUNE og vi burde holde oss for gode til slik skattesnusking).

Ellers så har mercedes-Benz vært uheldig de siste årene. Firkantbil som ruster og faller fra hverandre og tilbakekalling av biler med by-wire biler. Biler hvor bremsene styres av elektriske signaler, ikke mekanikk. By-wire har medført tilbakekalling av 2 000 000 (to millioner) biler det siste året.

Da er det godt å huske på, at det er det samme systemet moderne fly bruker. De som snart skal slippe CO2 ned i huene på oss. Forurense våre netter med gass, støy og lys. Vi har ingenting å glede oss til.

Det er forøvrig ganske merlkelig (akkurat som dette ordet) at Tollpost Globe skal få lov til å bruke vanlige veier, skoleveier, ferieveier, arbeidsveier til sitt annlegg i Høysand. Kjører man til Svinesund ser man jo jorder overalt, tomme jorder, kunne man ikke lagt transportsentralen her da, med egen utkjøring/innkjøring til E6 ?

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls