Wednesday, December 21, 2005

Julenissen ?


Vyrde Lesar.

I har vi en heiagjeng for Arbeiderpartiet, og det er det ikke bare Høires Kristen Fredrik Stray som er bekymret for. Det er også undertegnede. Leserbrevspalten styrt med monopolhånden til Ansvarlig Redaktør ville ikke slippe til dette innlegget om det ikke ble underskrevet med fullt navn, da det var KRASST:

*************************************************************

Vyrde Lesar.

Det nærmer seg jul og ribbe og akkevitt og pinnekjøtt og englepikker og karbonader og medisterkaker og julepølser og juleøl (Borg vant Nor-øl sin juleølkonkurranse forresten, dvs den med EKTE juleøl, ikke julepilsskvip) og sist men ikke minst : Hallelujakveldens store gaveutdeling (Jesus, hvem Jesus ?) hvor vi bytter kinesisk dritt med hverandre : Pepperkverner med lys, MP3spillere med lys, radio, fotoapparat, flosshatt, dopapir og englesang og andre viktige og "morsomme" ting, muligens kjøpt i handlemekkaet på MækkdånnalsTørje, eller "Tragedien på Sandtorget" som det arkitektoniske misfoster også kan kalles.

Nå er jo MækkDånnalsTørje også pønta med Pizzavaremerker. Og en ting er sikkert, pizza og oljekokte karbonader lukter IKKE jul. Nåvv vei !!

Men i år, som i fjor, vil vi oppfordre våre medborgere til å tenke litt på de lokale foreningene, de som tar seg av idrett og kultur.
Vi har derfor bestemt at årets mottagere av Famlarsens julegaver er følgende : Sarpsborg Jente og Guttekorps (1090 25 96602), Sarpsborg Sharks, innebandy (1090 1352815) og Tune Historielag (1594 34 14308), alle glimrende eksempler på foreninger som trenger vår støtte, men det finnes flere, mange flere. Spør barnebarna.

I tillegg har vi meldt oss inn i Sarpsborg Baatforening som støttemedlemmer. Ryktene går nemlig om at ekle kapitalistsvinlakeier forlanger at småbåteierne i Skjebergkilen skal levere millionoverskudd !

Kapitalistsvinlakeiene er visstnok, (hold dere fast !!!) ARBEIDERPARTIKOMMUNEN Sarpsborg. Og dere har helt rett, det er de samme kapitalistsvinlakeiene som tar ut ekstraordinære utbytter fra Østfold Energi. ARBEIDERPARTIKOMMUNEN Sarpsborg gjør dette for å slippe å yte skatt til fellesskapet, for å lure den kommende regjering så å si. Makan til KAPITALISTSVIN ! De vil ikke yte til fellesskapets beste ! De vil ikke betale skatt som vanlige arbeidsfølk gjør. Skammelig !

Hadde ikke Gerd Liv vært på ferie i den sosialistiske himmel, eller Kuba, som himmelen oså kalles, hadde hun nok filleristet sine undersåtter i AP.Men saken har flere sider. SFK (velsignet være fotballen) skal vistnok få, gratis, alle aksjene i SFK-eiendom. Og de er MYE verdt, det vet vi som har eid kommunale festetomter. Disse aksjene fortjener selvsagt SFK. Men bordet fanger, så neste år regner jeg med at vi med Tunejollene i Skjebergkilen får alle aksjene i Skjebergkilens Marina. Vi selger bare båter, men siden foreninger som selger og kjøper mennesker får aksjer av kommunen, så kan kanskje vi også få noen ? Eller ...

Famlarsen

*****************************************************

Mitt svar til SA var :



Jeg tillater meg å sitere fra SA sin leserinnleggpolitikk : "Innlegg som inneholder angrep på navngitte personer må publiseres under fullt navn."

Jeg har jo ikke engang nevnt reiseregningene til Jon Henriksen, ikke Jon Henriksen heller, og kapitalistsvinlakeier er IKKE et egennavn ! Men jeg har aldri skjønt sensuren i SA/Rådhuset. Kanskje dere skulle spleise på en grammatikk til deres "ansvarlige" redaktør, og endre det som står om leserinnlegg på leserinnleggsiden. Jeg kan forøvrig ikke se at det står noe om KRASS kritikk heller.

Men det er greit. Trykk innlegget, men vær sikker på at jeg kommer til å fortelle alle som spør om hvordan jeg ble tvunget til å skrive under med fullt navn. Jeg forteller jo ofte og gladelig om hvordan "ansvarlig" redaktør fresende nektet å trykke spørsmålet om hvorfor Jon Henriksen ble utelatt fra jubileumsblekka. Da rister de fleste på hodet og sier : ja de der oppe, de er jo styrt av ....

Roger Larsen
Jutulveien 46
1709 Sarpsborg


Livet som sopp

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls