Saturday, December 03, 2005

Søppel, Spukalovver og ringvirkninger.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg blir det morro snart. Brølende Spukalover med dritfulle turister skal snart forgylle våre netter. Giftig avgass skal fylle våre hager ovenifra og flyvinger og andre deler skal velsigne våre helger. Viktig turisttrafikk skal forurense den eneste byen i Østfold som kommer rett under ut og innflygingen på Rygge. På Rygge skal det sikkert også bli parfymeutsalg, spritutsalg, skjorteutsalg og andre dissæinbutikker. Viktige ringvirkninger æsse.

Vi som spaserer litt rundtomkring legger merke
til at søppel er noe som flyter overalt i Sarpsborg.

Ikke bare pyntes MækkeDånnalsTørje med biler, rekvalmeplakater og reklameskitt, men overalt flyter det av dritt. Kurland har blitt et MEKKA for handletrafikk, helvill kjøring og reklamesøppel overalt, og langs bilveiene flyter det av dritt. Ikke bare fastfudd søppel, men oljetønner, europaller, bildeler, gressklippere, rivingsavfall, asfaltdunger, bananskall ... og det triste er at det kommer ingen snø å dekker over det.

Sarpsborg, et godt sted å hive søpla !


Sarpsborg, et godt sted å slenge fra seg reklamedritt, med politisk og administrativ velsignelse. At det er uestetisk og ulovlig, neida, det bryr hverken Olførern eller politikkæræne seg om ! De har da viktigere ting å gjøre ? nemlig : Delta i det politiske spill ! (eller det totale tull som det også kan kalles).

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls