Friday, December 09, 2005

Skjebergkilen ? Farvel ....


Vyrde Lesar.

I får vi ros for å være dyktige. Det er bra vi er brae i noe.

Og det er bra at vi er så annonnyme at folk helst vil bosette seg i Fredrikstad. Kanskje vi klarer å redde noen eplehager ? Eller ønsker i oss flere kanninburhager ? Våre framtidsrettede politikerne våre gjør det, og nå skal de bygge transportsentral i strandsonen i Skjebergkilen. Ville i blikket har gjengen i Rådhuset feiet støvet av en gammel reguleringsplan for Løen, og da er det betimelig å minne om at Bergenserne ville rive Bryggen på 50tallet. Den står i dag på UNESCO sin fredningsliste.

At trafikken fra transportsentralen vil bulldosere seg gjennom boligområder er det da ingen politiker som tar hensyn til : DET GÅR SEG NEMLIG TIL !

Ravneberget skal også brukes til annet enn rekreasjon for vanlige folk. Det var jo trær rundt Skoleparken og selvom det nå er mest jernbetær der, så kan man jo se på bilder. Det er nemlig fengsel Ravneberget skal bli, fengsel !! Smatt, smatt ... på ordet. Kan de ikke bruke en av brunostblokkene ved handelsmekkaet på sandtorget til dette da, her nærmer det seg jo helvete på jord. Brølende busser og annen trafikk, en ekte rundkjøring, skygge døgnet rundt, gjallende bilbrøl og ekte diselstøv, CO2 og annen forurensing. Det hadde vært noe det, men det får vel holde at man har flyttet byens pengsjonister hit ?

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls