Friday, July 22, 2005

Bil som verktøy.








Vyrde Lesar.

En Kanadisk truck fra krigens dager, et skogsvrak som ingen vil ha ?

Renault har begynt å produsere "no-frills" biler i Romania. Dissænilyspærer, skinnseter, apekattvinduer, termometre, kart og annet tullingstoff = borte vekk.
De har nemlig lagd en bil for oss som ikke trenger bilen som en penisforlenger, eller som en "vi må vise naboen at vi er rike" dings, for oss som ikke må vise verden at vi har god smak, at vi er moderne, at vi tar oss selv på alvor og vil ha karriære og et rikt liv.

De har lagd en bil, som vi som ser på bilen som et nødvendig onde, som vi som bruker bilen som et vektøy, som vi som mener at alt over 75000 for en bil er det bare idioter som betaler, vil elske.

Renaults Logan, back to basic, koster i Europa ca $7000, det er plass til "four adults, a pig, 220 pounds of potatoes and a kitchen sink," ifølge produsenten. Kan man ønske seg mer ?

Den flirende Iddioten i Autofil får ha oss unnskyldt, men dette er mer enn nok for oss.

Roger Larsen

ps: Det koster 1500 kroner i året å få fjernet søpla i Sarpsborg. Dette er i det nedre sjiktet i statistikken fra Huseiernes Landsforbund.

Oi, oi ,,,, også privat drift da. Disse renovatørene gjør sikkert gjørs på, sånn at kommunalt ansatte skal bli flaue. Med LO : Tilbake til Kommunale Renovatører !!!!

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls