Monday, July 25, 2005

Man skal lese mye dommt

Vyrde Lesar.

Sakset fra Aftenposten :

"- Regjeringens utgangspunkt er at også høykostland med vanskelige produksjonsforhold, som Norge, skal kunne videreføre sin matproduksjon. Et importvern er helt avgjørende for å sikre dette. Det er derfor klare tålegrenser for hva Regjeringen kan akseptere av forhandlingsresultat på dette området, sier landbruksminister Sponheim."

Bytt ut vansklige produksjonsforhold med, gammelmodige driftsforhold, ekstremdyr småskalaproduksjon, luddittisk forhold til moderne drift og statskassetapping, så er man nærmere sannheten. Vi husker alle "lettmelkforsøkene" i Marnardal.

Sakset fra Sarpsborg Arbeiderblad :

"For mange virker det unektelig noe merkelig å høre politikerne fortelle hvor mye penger som brukes på helse og samtidig se at antallet korridorpasienter øker, at sykehus må skjære ned på tilbudene på grunn av dårlig økonomi og at kronisk syke pasienter ikke prioriteres."

For vanlige folk er det helt innlysende : En god lege er ikke en Gudsbegavet administrator.

En lege skal lege, en administrator : administrere. På legeskolen lærer man medisin, men de lærer ikke begrensningens ydmykhet. Leger TROR de er verdensmestre, men det er det jo GOOGLE som er !?

De fleste har jo hørt om hesten og havresekken, eller medisinprodusenten og legen, som det jo også heter !!

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls