Wednesday, July 13, 2005

Har du brettet melkekartongen din ?

Vyrde Lesar.

Snart skal brølende Spukalover dale ned fra himmelen. De skal spre dritt over det ganske Østland, og siden innflygingen/utflyging ligger rett over Sarpsborg, skal vi bebrøles av enorme flymotorer nesten døgnet rundt (har du brettet melkekartongen din ?). Rygge skal nå bli flyplass for de som skal på fylla i det store landet Syden ! Oi, schhe der, her kåshter kånjakken bare 30kroren flascka, jeg tar tre. Og litt dop takk !

Det finnes intet så forurensende som flyplasser med stor aktivitet, og våre aller Upperste, de som la Norges Hovedflyplass i Distriktene (da kan jo ALLE flyene spre dritt over HELE det sentrale Østland når de lander og letter) kan koste på seg en god og lettet latter (har du brettet melkekartongen din ?), for nå får man jo tilogmed kjøpt sprit ETTER man har landet. TAX FREE !!! Fremskrittet vil ingen ende ta. Under Kristelig Folkepartis løftede rødvinsglass, er alt mulig!

De aller Upperste, kan latterhikstende slå fast ,at selvom det ikke forelå noen flyteknisk begrunnelse for å legge flyplassen til Gardemoen, så er den blitt en suksess (det er langt til Flesland) !! Og for en suksess : Man tar inn 80 kroner fra hver bil som skal fra det sentrale Østland og til Gardemoen. Genialt ! Og tenk på hvilke summer man får inn via BENSINAVGIFTEN (har du brettet melkekartongen din ?). At det slippes ut noen tonn CO2 underveis, nei det betyr da ingenting, sålenge man har skaffet arbeidsplasser til Gardemoområdet. TAX FREE SALG !

Men nå er det som sagt vår tur, turistnæringen vil ha minst en million flere turister pr år, de kommer i Spukalover som lander på Rygge, dritten og støyen får vi i Sarpsborg, og så drar turistene til "the fiords", "Nørvei i a nøttshell" og skal se "Monch", "Viggeland" og ...

Og melkekartongen ? Den går til utlandet den, VI bruker da ikke resirkulert papir !!

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls