Thursday, July 21, 2005

Politikerne ødelegger boområdene.

Vyrde Lesar.

I Glengsgata som på Tindlund er det ekstremfortetting som er in. På Tindlund bryr ikke kommunen seg engang om hvem som påstår de eier områdene som skal bygges ut. Kommunen skal dekkes med asfalt, biler og blokker. "En god kommune å vokse opp i for barn". At de ikke skammer seg ! Det er kun boligspekulantene de støtter.

Det viser seg forøvrig at kvalitet var noe kommunen heller ikke brydde seg om på sekstitallet, de la kloakken i plastrør og så har de ikke brydd seg om røra siden. Uten vedlikehold (se på Borgarsyssel) går alt i stykker, og nå skal Sarpsborgs innbyggere straffes for Arbriderpartiets slurv på sekstetallet. Femhundre millioner skal innbyggerne snart ut med. En halv milliard !

Statestikken viser forøvrig at bor du i en kommune styrt av Arbeiderpartiet eller Sosialistisk Venstreparti, så bor du i en meget dyr kommune, og får svi på pungen. (Det er ikke våre penger, så da bruker vi de på våre kamerater og lar innbyggerne svi !!). Forskjellene er enorme, de skyldes vanstyre og størrelse (jo mindre kommunen, jo dyrere drift og flere tiggerdelegasjoner til Stortinget som jo belønner de som driver dårlig).

Men det værste er, det finnes ikke fnugg av bevis for at det gir en større velferdsgevinst å bruke mer penger. Om det er to som holder i den samme raka, så går det jo egentlig ikke noe særlig fortere.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls