Saturday, July 02, 2005

Stakkarane

Vyrde Lesar.

Arbeiderpartiet synes synd på drittsekkene og vil at ranere, innbruddstyver og slåsskjemper som (stakkars) har ventet i soningskø, skal slippe å sone.

Da kan du, ja akkurat du, den vanlige arbeider, ha noe å glede deg til hvis de vinner valget, for da blir det : Slipp fångarna loss, det er vår (for å si det med Hasseogtage), og du som er blitt slått ned, eller har fått bilen stjålet eller har hatt innbrudd eller har (hatt ?) et barn som disse (stakkas) drittsekkene har solgt narkotika eller smuglersprit til, ja da kan du se alle drittsekkene, unnskyld stakkarne (som sosionomene kaller de), ta ei ny runde i nabolaget.

SV synes så synd på disse stakkarne at de vil sende de på rehabiliteringsturer til Middelhavet, gi de gratis utdannelse og ansette de i Staten.

Senterpartiet er glad til, de er for at alle drittsekker trekker inn til Oslo og andre storbyer sålenge de berømte Distriktene får beholde subsidiene.

Da er det på tide å skifte regjering, Jens er visst folkets førstevalg. Folk er lei suksess : Norsk fastlandsøkonomi er inne i sin lengste sammenhengende oppgangsperiode i nyere tid, det er på tide med en brems. Som i Gro Harlem Brundtland sin tid, hun tok over en sprudlende økonomi på 80tallet, og vipps så var renta i Hypotekbanken på 23%. Ja du leser riktig : 23%. Omtrent det 10dobbelte.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls