Tuesday, July 26, 2005

Jeg er ingen agurk.

Vyrde Lesar.

Ingen kommentar, uten at jeg føler meg naken uten "Den Gamle". Den Gamle venter fortsatt på Firewirekortet, sendt fra Sandefjord på Torsdag, transportert via Posten. Som kjent ligger Sørpolen mellom Sandefjord og Sarpsborg, så det kan ta sin tid ...

Ellers så er det min mening at kullgruvene på Svalbard bør nedlegges, eller så bør man kjøpe opp brunkulleverandører for å legge de ned, og erstatte brunkull med Svalbardkøl, men allerhelst med gass. Vi, Nordmenn, forurenser nemlig meget vha. agurker, tomater og desslike. De produseres nemlig i et klima som gjør at de må produseres innendørs i oljefyrte drivhus, og de smaker metallvann. Men det er vel det bøndene mener med "kortreist mat".

Kortreist kjøtt betyr norsk kjøtt, men man glemmer at dyreforet er ekstremt langreist, ofte fra den andre delen av kloden. Da er spørsmålet : Bør man spise kjøtt fra dyr som går på de Argentinske stepper for å gjøre seg fete, eller bør man spise kjøtt fra dyr som trenger det mangedobbelte av sin egen vekt i importert kraftfor for å gro ?

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls